Over mij…

Over mij…

Ik studeerde accordeon en elektronische toetsen aan het Maastricht’s Conservatorium bij Hubert Kicken, Wim Maas en Ernst Bonis. Daarnaast volgde ik lessen bij Mie Miki, Stefan Hussong en Richard Galliano. Diverse jaren was ik als docent aan het Maastricht’s conservatorium verbonden. Tegenwoordig, werkzaam als docent aan Schunck Muziekschool Heerlen en via Plaum-music.com, tracht ik jong en oud met een exclusieve, op maat gemaakte, methodiek te inspireren.

Verder ben ik verbonden als dirigent aan het Erstes Stolberger Akkordeon-Orchester Harmonia e.V. uit Duitsland met wie ik door de jaren al vele concerten en cd-opnamen heb mogen realiseren die keer op keer goede kritieken in ontvangst mogen nemen zowel van publiek alsook van muziek-recensenten (een paar youtube-opnames staan op de “media”-pagina). Voordat ik, inmiddels ruim 10 jaar geleden, onlosmakelijk verbonden werd met “Harmonia” heb ik 22 jaar lang als muzikaal leider voor accordeonvereniging Elsene uit Nieuwstadt mogen staan.

Daarnaast staan als componist/arrangeur door de jaren heen vele stukken op mijn naam van concertzaal tot leslokaal-allure. Een paar van deze stukken worden ook kosteloos via deze website ter download aangeboden.

Naast doceren, dirigeren en componeren staat ik bovendien in binnen- en buitenland bekend als een veelzijdige accordeon-virtuoos die steeds weer tracht de voor menigeen nog onbekende mogelijkheden van het accordeon te propageren.

Kortom….een musicus met passie!

%d bloggers liken dit: